Voertuig uitdeuken

Als je voertuig beschadigd raakt, is een deuk of kras vaak het eerste waar je naar kijkt. Waar sommige deuken alleen niet zo mooi zijn voor het uiterlijk van je voertuig, maar verder geen kwaad kunnen, zijn andere deuken een groter probleem. Ze kunnen leiden tot problemen op de weg of zelfs de veiligheid van de bestuurder en de andere passagiers in gevaar brengen. Daarom is het belangrijk om je voertuig te laten uitdeuken als het nodig is. Een van onze diensten is het uitdeuken van auto's, vrachtwagens, bedrijfswagens, campers en caravans.

Wanneer moet je je voertuig laten uitdeuken?

Een deuk kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door een aanrijding, hagelschade of door vandalisme. Als je een deuk in je voertuig hebt, is het verstandig deze zo snel mogelijk te laten repareren. Een kleine deuk kan namelijk snel groter worden als er bijvoorbeeld vocht bij komt en de deuk gaat roesten. Bovendien kan het ervoor zorgen dat de aerodynamica van het voertuig wordt beïnvloed en daardoor meer brandstof wordt verbruikt.

Wat gebeurt er als een deuk niet wordt gerepareerd?

Wanneer een deuk niet wordt gerepareerd, kan dit leiden tot verdere schade aan jouw voertuig. Roestvorming onder de lak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er verschillende onderdelen moeten worden vervangen, wat al snel kostbaar kan worden. Maar naast het financiële aspect is er ook een veiligheidsrisico. Een diepe deuk in een cruciaal onderdeel van de carrosserie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de veiligheid van de bestuurder tijdens een botsing beduidend lager is dan normaal.

Deuk laten repareren

Wij kunnen de deuk uit jouw voertuig halen. Hiervoor hebben we verschillende technieken. Bij kleinere deukjes maken we gebruik van speciale tools om de deuk voorzichtig terug te trekken in de oorspronkelijke vorm. Bij diepere deuken is er vaak meer nodig en gebruiken we divers gereedschap. 

Neem contact op

Wil jij graag je camper, caravan, vrachtwagen of (bedrijfs)auto laten uitdeuken? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Wil je ook meteen gebruik maken van onze andere diensten? We kunnen ook jouw voertuig spuiten, de ruitreparatie verzorgen of helpen bij de afhandeling van de verzekering, zodat je waar mogelijk zoveel mogelijk van de schade vergoed krijgt. 

Lees meerLees minder

Koop dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Huur dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden