Schade herstellen

Als je schade hebt aan je auto, bedrijfsauto, vrachtwagen, camper of caravan is dat altijd vervelend. Het kan zijn dat je betrokken bent geraakt bij een ongeluk of dat er op een andere manier schade aan je voertuig is ontstaan, bijvoorbeeld door storm of doordat je een paaltje hebt meegenomen. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het herstellen van de autoschade of andere voertuigschade. Of je nu particulier bent of een zakelijke klant, wij staan voor je klaar om de schade te herstellen en je auto, vrachtwagen, camper of andere voertuig weer als nieuw te maken.

Wat voor schade kun je laten herstellen bij Pfeifer Schadeherstel?

Bij Pfeifer Schadeherstel kun je verschillende soorten voertuigschade laten herstellen. Denk hierbij aan:

We kunnen deze schade bovendien herstellen aan voertuigen zoals machines, bussen en kraanmachines. Heb je andere schade aan je voertuig die je wilt laten herstellen? Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe werkt het schadeherstelproces?

Als je bij ons langskomt met schade aan gaan we allereerst een diagnose stellen. We bekijken de schade aan jouw voertuig en bespreken samen met jou de mogelijkheden voor herstel. Hierbij geven we ook een indicatie van de kosten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Ben je akkoord gegaan met de offerte? Dan kunnen we met het herstelproces starten en alle gewenste schade aan jouw voertuig herstellen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we delen van de carrosserie moeten vervangen, of dat we onderdelen moeten repareren. We werken hierbij altijd met hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat we de schade aan je voertuig zo goed mogelijk kunnen herstellen.

Neem contact met ons op

Wil je schade herstellen aan jouw auto, machine, bus, caravan of ander voertuig? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, zodat we de schade kunnen bespreken en kunnen kijken wat we kunnen doen. Kom langs, stuur een mail of bel ons. 

Lees meerLees minder

Koop dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Huur dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden