Voertuig laten spuiten

Veel mensen willen het liefst dat hun (bedrijfs)auto, vrachtwagen, camper of caravan er altijd als nieuw blijft uitzien. Een belangrijke factor hierin is de laklaag. Zolang het voertuig mooi glanst en er geen krassen op zitten, komt het voertuig nieuwer over en zie je er de vele jaren die er soms al mee zijn gereden amper aan af. Echter kan het zijn dat de laklaag beschadigd raakt, bijvoorbeeld doordat je langs een paaltje schuurt, je met een ander voertuig in botsing bent gekomen of door vandalisme. In dit geval kun je je voertuig zoals een vrachtwagen, caravan of auto laten spuiten om de laklaag te herstellen. Bij Pfeifer Schadeherstel & Spuiterij kun je terecht om de lakschade te herstellen of je voertuig een compleet nieuwe look te geven.

Lakschade herstellen

Het is vervelend als je prachtige voertuig op verschillende plekken lakschade heeft. Zelfs kleine krasjes, putjes en deuken in het oppervlak moeten zo snel mogelijk worden hersteld om verdere problemen te voorkomen. Een onderdeel van onze schadeherstel diensten is de reparatie van lakschade. We kunnen het gehele voertuig - inclusief de velgen - opnieuw spuiten of alleen de locatie waar de lak is beschadigd, zodat er niets meer van de schade te zien is.

Je voertuig spuiten voor een nieuwe look

Soms is de lak van je voertuig niet per se beschadigd, maar ben je gewoon uitgekeken op de kleur. Of je hebt een nieuwe auto, camper of vrachtwagen gekocht en vindt de kleur achteraf toch iets minder mooi. Gelukkig is er dan een goede oplossing: je voertuig spuiten. Wij bieden deze dienst aan en kunnen jouw wagen precies de kleur geven die jij mooi vindt. Ga je voor zwart, rood of een spannende kleur als feloranje? De keus is aan jou! Naast dat we jouw voertuig in een andere kleur kunnen spuiten, kunnen we ook de velgen van een nieuwe kleur voorzien, zodat ze perfect met de rest van jouw voertuig matchen! 

Neem contact op om jouw voertuig te laten spuiten

Als je op zoek bent naar een spuiterij die gespecialiseerd is in lakschadeherstel en het spuiten van auto's, caravans, campers, vrachtwagens en bedrijfsauto’s, ben je bij ons helemaal op de juiste plek. We bieden kwaliteit en leveren jouw voertuig volledig naar jouw wensen weer af. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of ontvang je graag een offerte? Neem gerust contact met ons op. Wandel even binnen tijdens onze openingstijden, stuur een mail, whatsapp-bericht of doe even een belletje.

Lees meerLees minder

Koop dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Huur dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden