Ruitreparatie

Als je ruitschade hebt, ben je bij Pfeifer Schadeherstel & Spuiterij aan het juiste adres voor ruitreparatie of -vervanging. Een kapotte ruit van je voertuig kan erg vervelend zijn en je veiligheid in gevaar brengen. Zorg er daarom voor dat je niet te lang met een ster of barst in je ruit blijft rondrijden, maar je tijdig even langs komt.

Wanneer moet je een ruitreparatie laten doen?

In de meeste gevallen is een beschadigde ruit niet meteen een groot probleem. Een klein sterretje in de ruit kan in de meeste situaties prima worden gerepareerd. Toch is het belangrijk om tijdig actie te ondernemen, want een beschadigde ruit kan gevaarlijk zijn. Hij kan namelijk breken bij een noodstop of bijvoorbeeld door temperatuurverschillen. Als de ruit onverwacht helemaal barst, kan dit tot gevaarlijke situaties op de weg leiden. Daarnaast kan een barst in de ruit ervoor zorgen dat de veiligheidssystemen van jouw voertuig niet meer goed werken, aangezien deze systemen vaak gebruik maken van sensoren in de ruit. Laat dus zo snel mogelijk een ruitreparatie uitvoeren.

Hoe gaat een ruitreparatie in zijn werk?

Een autoruitreparatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van de grootte en locatie van de beschadiging. In de meeste gevallen wordt er hars in de beschadigde plek geïnjecteerd en wordt dit vervolgens verhit met behulp van UV-licht.

Dit zorgt ervoor dat de hars uithardt en de beschadiging hersteld wordt. Meestal is het repareren van een vrachtwagen-, camper- of autoruit binnen een uur gedaan en kun je daarna gewoon weer de weg op.

Ruitreparatie bij Pfeifer Schadeherstel & Spuiterij

Een beschadigde ruit van je auto, vrachtwagen, camper of caravan is nooit fijn, maar als je tijdig actie onderneemt kan een ruitreparatie het probleem verhelpen en heb je niet meteen een nieuwe ruit nodig. Door snel te handelen voorkom je niet alleen mogelijke gevaarlijke situaties op de weg, maar spaar je ook nog eens geld uit.

Mocht je advies nodig hebben of een ruitreparatie willen plannen, neem dan gerust contact op met Pfeifer Schadeherstel, wij helpen je graag! Naast ruitreparatie bieden wij ook andere diensten aan zoals algemeen schadeherstel, uitdeuken en spuiten. Dit doen we voor allerlei voertuigen waaronder auto’s, caravans, campers, vrachtwagens, bussen en machines. Heb je hulp nodig bij het papierwerk van de verzekeringen? Ook hiermee helpen we je graag!

Lees meerLees minder

Koop dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Huur dit product

Dien een aanvraag in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden